Firmaprofil

Frifelt El A/S blev etableret i 1985 af Tove og Therkel Vejrup, og overtaget af Aut. El-installatør Jonas Olesen i 2008.

I 2016 overtog vi alle aktiviteterne i Rømø El, og servicerer nu også Rømø. Vi bød velkommen til 4 nye kollegaer, som er blevet godt modtaget. De kører stadig på Rømø, så kunderne møder de kendte ansigter.

Firmaet er beliggende i Skærbæk, og har pt. 16 ansatte, fordelt på 9 svende, 4 lærlinge, en butikschef, 1 bogholdere og mester selv.

Vi laver alt indefor el-installationer, såvel hos private, ved landbrug og industri, større projekter samt installation af netværk hos private og firmaer.

Vi er medlem af Euronics Danmark/Elsalg, som er Danmarks største frivillige hvidevare kæde med ca. 160 butikker og installatører fordelt i hele landet. Det gør at vi har konkurrencedygtige priser på hvidevarer, el-artikler og belysning.

I butikken finder man også en afdeling med salg og service af EDB, samt tilbehør

Vi sætter altid kunden i centrum, fra start til slut i byggeperioden.

Firmaet er meget vellidt ved landbruget dels pga. vores hurtige udryknings tid ved haste opgaver, samt vore meget kompetente og veluddannede medarbejdere.

Velkommen hos Frifelt EL A/S.

website af Pro-IT
© Frifelt-El 2017